Med god valuta for pengene, egnet ski for nybegynnere, familievennlige overnattingsmuligheter og en spesiell sikkerhetsanordning for barn i bakken, kan du ikke gå galt med De tre dalene! Det er åtte alpinanlegg å velge mellom innenfor dette skiområdet, så det vil være noe for alle preferanser, budsjett og evne. Courchevel har flest heiser med den nye Magnestick-sikkerhetsfunksjonen, så dette feriestedet er et toppvalg for foreldre.

Den magiske magnesticken

Magnestick-systemet “stikker” barneskiløperen til heisen via et sett med magneter som er integrert i baksiden av setet. Disse hindrer barn i å falle av heisen når den er i transitt.

Alle barn trenger å bære er en beskyttelse vest for at systemet skal fungere. Disse lyse 200g fargerike vester har de ekstra fordelene med ryggbeskyttelse i tilfelle fall eller kollisjoner mens du er i bakken, og enkel identifisering av barnet ditt bør du skilles fra dem.

Reisen

Under turen opp, magneter holde barnet trygt på plass samtidig som de får litt rom for bevegelse. De vil unngå risikoen for å skli under sikkerhetsstingsperren når heisen beveger seg.
Selv om sikkerhetsstangen løftes opp før barnet har kommet trygt frem, vil de forbli “festet” til setet til det øyeblikket skiene er på snøen. Dette betyr at menneskelige feil ikke vil påvirke barnets sikkerhet når de går av heisen.
Ikke alle heiser støtter det

Det er nok av resort i Three Valleys med heiser som støtter Magnestick sikkerhetsfunksjonen. Courchevel har 8 stolheiser utstyrt med den nye teknologien, noe som gjør det til det best utstyrte feriestedet for dette. Méribel har 4 stolheiser, og La Tania har også investert i systemet.

Før du går

Det kan rett og slett ikke overdrives hvor viktig det er å ha riktig ski reiseforsikring på plass for deg og din familie før du går bort. Det er best å ha ro i sinnet og riktig dekning når barna er swishing seg ned snødekte fjell. Invester i god ski reiseforsikring for å dekke deg i tilfelle av noen eventualitet slik at du kan nyte dere selv så mye som barna vil!