Betjente skihytter er et populært alternativ for alle snøsportelskere. Hvis du har lyst til å prøve ut freestyle ski, les videre for de beste freestyle ski triksene.

Betjente skihytter er et godt valg for skiferieinnkvartering, uansett om du vil treffe bakkene på ski, snowboard eller truger. Det er så mange forskjellige vintersporter som skal nytes uansett hvor du går, men har du noen gang vurdert freestyle ski?

Freestyle ski er akkurat det den sier det er: kreativ skikjøring som kombinerer en rekke stiler på en frihåndsmåte. Komplekse teknikker slås sammen med akrobatikk for å skape en rekke skitriks som ivrige freestyle-skiløpere streber etter å utfordre seg selv med. Mange erfarne skiløpere som bor i betjente skihytter deltar i freestyle ski, så hvorfor vurderer du ikke å gi det en sjanse? Hvis konseptet er nytt for deg, les videre for vår liste over topp freestyle ski triks som kan få deg til å høres ut som en proff – selv om du ikke ser ut som en ennå!

180 og 360

Den 180 er bare en halv sving i luften, og utføres ved å se enten til venstre eller høyre som du tar av. Du lander bakover, så du må være trygg på at du kan stå på ski i revers til du klarer å spinne tilbake rundt igjen. Tipset er å holde vekten i sentrum og sørge for at du oppdager landingen din. 360 er en full sving i luften, igjen oppnådd ved å se over skulderen til venstre eller høyre, og forhåpentligvis vil skiene følge hodebevegelsen din.

En 540 Hale Grab

Når du inkluderer et grep, du bremse rotasjonen ned – dette betyr at du må spinne hardere. På take off må du ta halen på skien med din etterfølgende hånd og trekke halen inn i spinnet tett. Hold øynene åpne og fokusert over skulderen, hold vekten i midten, og for å få øye på landingen, nå med skitipsene før halene.

Korketrekker 720

Tuck opp for en raskere spinn, eller forbli åpen hvis du foretrekker.

D Spinn 720

Dette er et flott triks for å utføre på pulver. Begynn med å snu hodet og kaste skulderen til venstre, eller faktisk høyre. Når du legger opp, vil skiene dine krysse. Når du forlater spinnet, kan du oppdage landingen din og rette ut for å lande trygt.

Mute Grab

Dette grepet innebærer å løfte skiene dine for å møte hendene dine i stedet for å strekke seg ned for å ta tak. De stumme grepet er gjort mens luftbårne.

Halv cab mute grab

Dette vanskelige lille trekket innebærer at du går bakover mot et hopp. Vekten din må være veldig mye i sentrum, og når du tar av må du se over skulderen. Du vil spinne når du tar av fra leppen av hoppet, men ikke se etter landing før du er ferdig med å rotere.

Det er mange flere freestyle trekk enn de som er beskrevet ovenfor, inkludert zudnick, rakett luft, jern kors og daffy, men de i denne artikkelen er et godt sted å starte. Du vil imidlertid sannsynligvis trenge å hengi seg til ganske mange ferier bor i betjente skihytter før du er i stand til å mestre de vanskeligere trekk. Enda bedre, hva med å jobbe en sesong i en av de betjente skihyttene? Dette vil gi deg god tid til å øve dine trekk med likesinnede mennesker, og du vil være freestyling på kort tid.