Skogshorn

I Hemsedal til slutt

Nå kjære leser, eller kanskje dere ikke er så mange ettersom dette er mitt første innlegg på denne bloggen, er jeg i Hemsedal og har akkurat jobbet min første dag som skilærer her på anlegget. Uten å skryte kan jeg si at de første leksjonene gikk veldig bra. Jeg har ikke mistet noen av mine erfaringer fra forrige sesong i løpet av sommeren og høsten.

Skogshorn

I dag er det 21. november og jeg har vært her i Hemsedal i fire dager. Reisen gikk bra. Jeg reiste med en kollega fra Stavanger hele veien hit. Det var en fin tur og det var hyggelig å kunne lufte tanker og forhåpninger med noen som forstår akkurat hva sesongarbeid handler om.

De to første dagene her var jeg faktisk ledig. Tanken er tydeligvis at alle nye sesongarbeidere bør få en mulighet til å bli kjent med anlegget og tettstedet Hemsedal. Et godt initiativ mener jeg. Første dag har jeg «gjort» Hemsedal. Den andre dagen prøvde jeg alle bakker jeg hadde tid til. Jeg fikk også gå på en omvisning på anlegget, så nå finner jeg frem overalt.

Når det gjelder overnatting kan jeg ikke være annet enn fornøyd. Jeg bor i et hus med fire rom og et fullt utstyrt kjøkken. Hytta deler jeg med to andre norske jenter og en svensk jente. Så langt har alt vært fantastisk her i huset jentene er veldig hyggelig og muntre. Det er selvfølgelig fortsatt fint å ha muligheten til å lukke døren til sitt eget rom.

I morgen kveld venter visstnok en overraskelse. Alle sesongarbeidere vil dukke opp på en restaurant for et slags velkomstmøte. Vi får se hva som skjer i løpet av kvelden. Jeg håper i alle fall å bli tilbudt noe å spise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *