Flott velkomst i Hemsedal

Hemsedal er et anlegg hvor fellesskapet mellom de sesongansatte er veldig bra. Jeg setter pris på alt som min arbeidsgiver gjør for meg når det gjelder den sosiale siden. Vi sesongarbeidere tilbys gratis adgang til mange arrangementer, spesielt 1. Mai Festivalen, og får sterkt rabatterte priser på det meste når det handler om ski. Et eksempel på at ledelsen ved Hemsedal er ivrig etter å ta vare på sine sesongarbeidere har jeg fra den første uken jeg var her. Jeg skru klokka tilbake til november 2011.

Da jeg kom til Hemsedal for min første arbeidsdag i november 2011, hadde jeg en sesong i Trysil og en sesong i Bad Gastein bak meg, så jeg var på ingen måte en nybegynner i sesongarbeid på fjellet. En ting som var helt nytt for meg var imidlertid velkomsten. I Trysil og Bad Gastein var det bare å begynne å jobbe fra det sekundet jeg sette foten på terskelen til hytta mi. I Hemsedal fikk jeg en omvisning av hele området, og i to dager hadde jag muligheten til å både kjøre ski og gjøre meg kjent med anlegget og byen Hemsedal.

Etter den første virkelige uken med arbeid ble det avholdt en personalefest for alle sesongarbeiderne. Ledelsen hadde leid bankettrommet på et av anleggets hotell og det ble ikke spart på festlighetene. På papiret var det en afterski, men en slik glamorøs afterski, har jeg aldri vært på. Alle sesongarbeidere ble tilbudt mat og drikke og underholdning av et lokalt rockeband. Den kvelden kunne jeg på en enkel måte bli kjent med mange av de andre sesongansatte, og også treffe noen venner fra min hjemby Stavanger.

Alle alpine anlegg bør kopiere Hemsedal. Et glad og fornøyd personale er et godt personale!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *